Ознака: Талир

Судијката Димовска побара да биде изземена од Судскиот совет во „Титаник“

Судијката Даниела Димовска поради приватни причини денеска побара да биде изземена од Судскиот совет во предметот „Титаник“. Претходно, таа побара изземање и од предметот...

Обвинителството изврши измена на обвинението во „Талир“, застаре едно од делата...

Обвинителката Ленче Ристоска, на денешното рочиште за случајот за незаконско финансирање на ВМРО-ДПМНЕ, „Талир“, во Основен кривичен суд Скопје, изврши измена на обвинението поради...