Ознака: свинско

Кризата со ѓубрива го потресува европскиот синџир на исхрана

Производството на пиво и на месо ќе биде најпогодено, бидејќи фабриките за ѓубрива се затворени поради зголемените цени на енергијата, предупредуваат Греам Ленктри, Себастијан...