Ознака: „Студентско лето 2023“

Четворица македонски претставници на „Студентско лето“ во Маглај

Интернационалниот фестивал на млади пејачи „Студентско лето 2023“ годинава ќе се одржи на 8 и 9 септември во Маглај, Босна и Хереговина. Тој е...