Ознака: сојуз Минск-МОсква

Нуклеарно оружје ќе има за сите што ќе се приклучат на...

Белорускиот претседател Александар Лукашенко изјави дека „има нуклеарно оружје“ за сите земји кои би сакале да се приклучат на унијата на Русија и Белорусија,...