Ознака: санирање свлечиште

Кичевци добија ветување дека ќе се санира свлечиштето низ Свињишта

Село Свињишта, Кичевско, познато по изворите со минерална вода, последниве шест години мака мачи со свлечиштето што се појави на патот низ селото и...