Ознака: разумно трошење

Неопходно е рационално трошење на енергенсите, посочи Бислимоски

Грејната сезона започна согласно правилата за снабдување и мрежните правила за 60 илјади потрошувачи, додека снабдувањето со електрична енергија за 611 илјади домаќинства во...