Ознака: прво места

Две први места за Гроздановска

КОЊИЧКИ СПОРТ - ПРВ ОКТОМВРИСКИ ТУРНИР Леонида Гроздановска освои две први места на првиот Октомвриски коњички турнир и на петтото коло од Првенството на Македонија...