Ознака: пробиена ограда

Товарно возило изгубило контрола, ја пробило оградата и паднало во реката...

Секторот за операции и координација на ЦУК, информира дека околу 18 часот товарно возило, движејќи се на регионалниот патен правец с.Зелениково-с.Таор, изгубило контрола ја...