Ознака: признанија за 2022

Доделени награди за најдобриот полицаец, пожарникар и крводарител во Скопје за...

Во Град Скопје денеска свечено беа доделени признанијата на најдобриот пожарникар, полицаец и крводарител за 2022 година. За најдобар пожарникар во 2022 година истакнат со...