Ознака: преговори со Влада

Алијанса за Албанците ќе преговара за учество во Владата, поважни им...

Претседателот на Алијанса за Албанците Арбен Таравари заедно со уште пет најблиски соработници ќе преговараат дали нивната партија ќе стане дел од Владата и...