Ознака: предлог Алтернатива

СПМ и ЛДП против предлогот на Алтернатива за заедница на албански...

Потребни се иницијативи кои ќе ги поттикнат граѓаните на единство и кои ќе стимулираат да зборуваме за квалитет и развој, а не за поделби...