Ознака: празно место

Промоција на книгата „Празно место“ од Снежана Стојчевска

Промоција на книгата „Празно место“ од Снежана Стојчевска ќе се одржи утре (25 ноември) во Културно-информативниот центар со почеток во 19 часот. Книгата ќе ја...