Ознака: праисториски организми

Ново откритие на клеточни остатоци од праисториски организми

Фосилните остатоци од дел од клеточна мембрана откриени во карпите формирани пред приближно 1,6 милијарда години отвораат нова научна перспектива во „изгубениот свет“ на...