Ознака: Париз-Берлин-Вашингтон 2023”

Започнува Фестивалот на кинематографиите на Југоисточна Европа, Париз-Берлин-Вашингтон 2023

Фестивалот на кинематографиите на земјите на Југоисточна Европа SEE FF Paris-Berlin-Washington 2023, традиционално, како и секоја година, ги презентира најдобрите остварувања од регионот во...