Ознака: опседнати

Молитва за луѓе опседнати со компјутери

Руската православна црква (РПЦ) осмисли 39 нови молитви, вклучувајќи и една за луѓе што се „опседнати со страста кон компјутери“. Иницијативата беше поднесена кон...