Ознака: нулта

Робот со три нозе за истражување области со нулта гравитација

СпејсХупер е истражувачки робот со три нозе, специјализиран за истражување области со нулта или многу мала гравитација. Роботот со три нозе наречен СпејсХупер може...

Крвната група нулта најмногу ги привлекува комарците

Дали некогаш сте забележале дека комарците каснуваат некои луѓе почесто од другите? Тоа до одреден степен зависи и од крвната група. Секоја крвна група...