Ознака: новата ера

Кина е веќе во новата ера на електричните возила

Кој доминира во светот во производството на електрични возила Со речиси 900 гигават-часа производствен капацитет или 77 отсто од светскиот, во Кина се наоѓаат шест...

Германија се бори да се приспособи на новата ера

Коалициската влада презеде некои важни чекори за справување со актуелната криза, но досега не успеа да постави нов поодржлив курс, смета Иво Далдер за...