Ознака: необјавени материјали

Филмот „1963: Добра ноќ Скопје“ донесува необјавени материјали

Филмот „1963: Добра ноќ Скопје“ на Илија Павлов, кој сега може да се гледа на Јутјуб, е направен со скенирање на филмски ленти од...