Ознака: Немања Цвијановиќ

Предавање на уметникот Немања Цвијановиќ во МСУ

Музејот на современата уметност, во рамките на Интердисциплинарната програма, продолжува со предавања под наслов „Без/редие во светот на уметноста“. Денеска, во 19 часот, предавање...