Ознака: MНР

МНР: Европскиот парламент ја коригираше грешката при употребата на терминот „северномакедонски“

Министерството за надворешни работи соопшти дека реагирало до Европскиот парламент за употребата на придавката „северномакедонски“ и дека грешката е веќе отстранета од веб-страницата на...

МНР ќе ја прекине предвидената еднонеделна кампања за претседавањето со ОБСЕ

Министерството за надворешни работи соопшти дека по сугестија на ЗНМ ќе ја прекине предвидената еднонеделна кампања преку користење веб – банери која е во...