Ознака: Мики Јовановски – Џафер

Мики Јовановски Џафер во градите сѐ уште има сонце за три...

Кога одекнаа првите тактови на „Сонце за три светови“, песната која на некој начин му ја одбележа кариерата, настана вистинска еуфорија. Песната, еден од...

Безвременскиот хит „Johnny B. Goode“ на Чак Бери доби кавадаречка верзија

Мики Јовановски Џафер во новиот спот пее, свири и режира! Мики Јовановски Џафер по подоолга пауза се јавува со нешто ново на македонската музичка сцена....