Ознака: матицата

Игнорирајќи го македонското малцинство во регионот го дезавуираме нашиот идентитет во...

Збунетост предизвикува фактот што Македонија заседава со Организацијата за безбедност и соработка во Европа (ОБСЕ), а нашиот министер е токму претседавач на оваа меѓународна...