Ознака: Мартин Протугер

Јанакиески доби 4 години и 6 месеци затвор, Јанкуловска 2 години...

Четири казни затвор и четири алтернативни мерки – условна осуда беа пресудени за обвинетите кои признаа вина во случајот „Титаник“. На поранешниот министер за...