Ознака: крвната група

Крвната група игра голема улога во слабеењето

Постојат многу фактори што одредуваат колку една личност ќе може да изгуби тежина. Губењето килограми може да биде тешко и има многу работи што...

Крвната група нулта најмногу ги привлекува комарците

Дали некогаш сте забележале дека комарците каснуваат некои луѓе почесто од другите? Тоа до одреден степен зависи и од крвната група. Секоја крвна група...