Ознака: Криптоизмама

Балкански криптокрал се „збогати“ со близу 80 милиони евра народни пари

Деловниот колапс на компанијата „Битлаки“ од Риека, непознат за пошироката јавност, веќе го нарекуваат „најголемата криптоизмама во Хрватска“. Буразер, 30-годишен режисер и познато лице...