Ознака: Kosovo

Хоти: Нема да разговараме за ништо друго освен за признавање

Премиерот на Косово, Авдулах Хоти, изјави дека неговата делегација сака да разговара во Вашингтон само за признавањето на независноста на земјата. - Нема да разговараме...