Ознака: конфекциска фабрика „Тила“

Локализиран пожарот во Прилеп, пожарникарите остануваат на терен

Големиот пожар што околу 13 часот ја зафати прилепската конфекциска фабрика „Тила“ е локализиран, но се уште пожарникарите работат да ги доизгаснат некои горливи...