Ознака: компензација за земјоделците

ЕУ ќе даде 100 милиони евра компензација за земјите погодени од...

Европската Унија планира да одвои 100 милиони евра компензација за земјоделците во земјите кои граничат со Украина и планира да воведе ограничувања за увоз...