Ознака: „Колешино без отпад“

Втора екоакција „Колешино без отпад“

Жителите на Колешино во општината Ново Село викендов самоиницијативно се организираа и здружено, млади и стари, го чистеа селото. Во акцијата за разубавување учествуваа...

Успешно завршена првата екоакција од проектот „Колешино без отпад“

Фотовест Почна проектот „Колешино без отпад“, кој започна по иницијатива на активистите од селото Колешино, Струмичко, со цел да се приклучат и други членови од...