Ознака: Јаков Попоски

Нашата идеја е да дејствуваме локално

Јаков Попоски, дел од тимот на „Дрим шорт“ Седмото издание на фестивалот на краток филм „Дрим шорт“, кој оваа година се одржа од 14 до...