Ознака: Италија и

„Шеќерни луѓе“ награден на фестивали во Дубаи, Италија и Шведска

Краткометражниот игран филм „Шеќерни луѓе“, во режија на Сузана Диневски – „Сузи кју продукција“, е награден со уште три нови награди: за најдобар краткометражен...