Ознака: Ирански хакери

Иранските хакери ги објавија безбедносните сертификати на вработените во албанската тајна...

Иранските хакери од групата „Татковинска правда“ продолжуваат со објавување тајни податоци преземени по кибер-нападите врз албанските владините системи, извршени на 15 јули и на...

Иранските хакери за нападот на Бериша: Напаѓачот го има во полициските...

Иранските хакери од групата „Татковинска правда” вечерва реагираа со објава на Телеграм, во врска со лицето што денеска на протестот на опозицијата во Тирана...