Ознака: Илинска планина

Прво меморијално искачување на врвот Лиска на Илинска планина

Во соработка со месна заедница од село Велмевци и под покровителство со општина Демир Хисар, ПСК „18-ти август“ Скопје утре го организира првото меморијално...