Ознака: граѓански суд

ФОТОГАЛЕРИЈА: „Новинарството на удар, осудени за вистината“, порачаа новинарите со залепени...

Протест на ЗНМ и ССНМ „Нашата работа е за во јавност, а не за пред колегите", „Новинарството на удар, ние сме обединети", „Модуларно судство", „Цензори...