Ознака: Графичко биенале

Големи колекции од Кина, Италија, Полска претставени на изложбата

Прво Меѓународно графичко биенале на минијатури во Битола Прво издание на Меѓународното графичко биенале на минијатурни графики и цртежи во Битола содржи над 700 дела...

Графичкото биенале на ДЛУМ онлајн

Четвртото издание на биеналната изложба „Интернационално графичко биенале“ годинава се реализира како онлајн изложба на социјалната мрежа Фејсбук, од 15 до 30 септември. ДЛУМ...