Ознака: Етноцидната

Неоспорно е веќе дека „северномакедонскиот идентитет“ се турка кон официјалност

Повеќе од очигледно е дека новиот „северномакедонски“ идентитет станува реалност бидејќи сите го поврзуваат со новото име на државата, а овдешните официјални власти повеќе...