Ознака: Емил Новевски

Елеганција и умешност на слетување на Емил Новевски – ФОТОГРАФИЈА НА...

Фотографијата Елеганција и умешност на слетување на Емил Новевски е изборот на „Нова Македонија“ за фотографија за оваа недела. Направена е на Водно, Скопје. - Модроглавата...