Ознака: Елзесер

Наградатa „Димитар Митрев“ за Соња Стојменска-Елзесер

Книгата „Книжевен бинокулар“ од Соња Стојменска-Елзесер е новиот носител на наградата „Димитар Митрев“ за 2022 година. Тоа е награда што традиционално ја доделува Друштвото...