Ознака: „Дрим шорт“

Нашата идеја е да дејствуваме локално

Јаков Попоски, дел од тимот на „Дрим шорт“ Седмото издание на фестивалот на краток филм „Дрим шорт“, кој оваа година се одржа од 14 до...

Кога светот е во опасност, убавината ќе го спаси

Во пресрет на седмото издание на „Дрим шорт“ Седмото издание на фестивалот на краток филм „Дрим шорт“, кое оваа година ќе се одржи од 14...