Ознака: доволен

Музиката е доволна за цел живот, но цел живот не е...

Насловот е цитат од големиот композитор Сергеј Рахманинов, кој мене особено ме импресионира и кој дава малку повеќе оптимизам во овие мрачни, депресивни денови....