Ознака: ДЛУМ онлајн

Графичкото биенале на ДЛУМ онлајн

Четвртото издание на биеналната изложба „Интернационално графичко биенале“ годинава се реализира како онлајн изложба на социјалната мрежа Фејсбук, од 15 до 30 септември. ДЛУМ...