Ознака: дигестивни проблеми

Камера како таблета за дијагностицирање дигестивни проблеми

Минијатурната капсула „навикам“ може да направи револуција во дијагнозата на проблеми со дигестивниот тракт. Ендоскопите со капсули што може да се проголтаат и кои...