Ознака: Далибор Плечиќ

Недостига критика што е бескрупулозна, решителна и сурова

Далибор Плечиќ, книжевен критичар и писател Далибор Плечиќ е книжевен критичар, писател и преведувач. Неодамна имаше промоција на збирката раскази „Буники“. Плечиќ дипломирал општа и...