Ознака: Црвенсковски

Црвенковски: Јавноста да се подготви дека бугарската блокада може да потрае,...

Потпишувањето на Договорот за пријателство и соработка со Бугарија со таква содржина, посебно со формулацијата за „заедничка историја“ и формирањето на мешовитата историска комисија...