Ознака: брзото

Зошто нема ограничување на брзината на германските автопатишта?

Брзото возење ги привлекува туристите Автопатиштата се дизајнирани да овозможат брзо возење, но често нè совладува стравот од казни кога сакаме да го притиснеме педалот...

Што е тоа „верижна реакција на брзото возење“?

Истражувањата идентификуваа голем број фактори што можат да го поттикнат ваквото однесување зад воланот. Интересно е да се забележи дека иако повеќето луѓе јавно...