Ознака: Антоанета Димовска

Наќе Георгиев и Антоанета Димовска се нови членови на Судскиот совет

Од кандидатите за членови на Судскиот совет немало приговори до Комисијата за спроведување на изборите што се одржаа вчера, во однос на начинот на...