Ознака: Александар Ангелов

Трнарче на Александар Ангелов – ФОТОГРАФИЈА НА НЕДЕЛАТА

Фотографијата Трнарче на авторот Александар Ангелов е овонеделниот избор на „Нова Македонија“ за фотографија на неделата. -Трнарче во злато - вели за фотографијата Ангелов. Утре фотографијата...

„Слатки детали“ на Александар Ангелов – ФОТОГРАФИЈА НА НЕДЕЛАТА

„Слатки детали“ на Александар Ангелов е фотографијата која е овонеделниот избор на „Нова Македонија“ за фотографија на неделата. -Ноџето на Уна во освојување на нови...