Ознака: 20 отсто

„Дваесет отсто Албанци“ им е трн во око на помалите албански...

Претседател на Алтернатива Африм Гаши на денешната седница на Комисијата за уставни прашања изјави дека начинот на кој е изготвен предлогот за уставни измени...

Амбасадорите и конзулите за април и мај ќе земат за 20...

Вонредните и ополномоштени амбасадори и генералните конзули за април и мај ќе земат плата помала за 20 отсто, одлучи Владата на онлајн седница, како...