Ознака: 15.000 посетители

Саемот на книга со 15.000 посетители

Саемот на книга по вторпат успешно се реализираше на отворен простор во комплексот на А1 Арена – СЦ Борис Трајковски. Издавачките куќи присутни на овогодишниот...