Ознака: Шсх

Титулите за Медни Всадник и Јужен Урал, Алкалоид осми

Машката руска екипа на Медни Всадник и женската руска екипа на Јужен Урал, се нови клупски шаховски прваци на Европа за 2021 година. Тоа...